Subsidies

Subsidie BHV Cursus / Code 95

Een tegemoetkoming ontvangen voor uw BHV cursus of Code95? Dan kunt u subsidie aanvragen! Veel branches hebben een eigen Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds), zoals OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking). Is uw organisatie aangesloten bij een branchevereniging met een O&O-fonds, dan kunt u als bedrijf een tegemoetkoming in de opleidingskosten krijgen. Neem hiervoor contact op met het O&O-fonds van uw branche voor meer informatie.

Vergoeding EHBO cursus

Voorkomen is beter dan genezen, hier denken zorgverzekeraars ook zo over,, wanneer je aanvullend verzekerd bent vergoeden ze soms tot wel 100% van de cursus. Kijk hier of jouw verzekeraar een EHBO-cursus vergoed, hoeveel geld je terugkrijgt verschilt per verzekeraar en per aanvullende verzekering.

* Wij als SKW-opleidingen hebben als professionele opleider niet de mogelijkheid om de subsidieaanvraag voor u te verzorgen, dit kan alleen worden gedaan door de betreffende persoon binnen uw organisatie.

SKW-opleidingen biedt geen garanties voor de toekenning van deze subsidie en kan hier in geen enkel geval aansprakelijk voor worden gesteld.