Benaderingsschema

BHV is voor iedere organisatie weer anders. Waar in een petrochemische industrie de risico’s liggen is heel anders dan een zorginstelling. Zelfredzaamheid, brandcompartimenten, voorzieningen enz.

De basis in de benadering blijft hetzelfde. Alleen de handelingen en benaderingen kunnen heel anders zijn. Vanuit de bedrijfscultuur, het niveau, de risico’s, de mogelijkheden en onmogelijkheden maken wij de training geheel voor u op maat. Geen onnodige ballast van kennis meegeven wat toch nooit voorkomt, maar juist de risico specifieke zaken belichten wij en spelen we uit in diverse scenario waardoor de cursist vertrouwd raakt met datgene wat hij nodig heeft. Geen moeilijke woorden of onduidelijke materie maar gewoon zo het is op simpele en eenvoudige wijze. Hierdoor begrijpen de cursisten het beter, vinden het leuker en blijft dus ook beter hangen.

Je kunt allemaal een 10 halen strikt volgens het boekje maar morgen geen hulp durven te verlenen omdat je bang bent om het verkeerd te doen, je kunt ook een 6 halen en morgen handelen als het nodig is.

Wij werken niet met goed en fout, wij werken met goed en het kan nog beter. Wij werken uitsluitend met docenten en trainers uit de praktijk met de nodige dosis ervaring en erkenning om les te mogen geven. Jaarlijks volgen de trainers en docenten bijscholing om van de laatste nieuwtjes op de hoogte blijven in zowel de hulpverlening, veiligheid, wetgeving als in het lesgeven.