Recensies

  • Recensies die onze klanten over SKW-opleidingen schrijven. Laat u ook een recensie achter?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SKW Opleidingen
Average rating:  
 17 reviews
by Stephan on SKW Opleidingen
Perfect!

Stefan Wubs is een zeer ervaren docent en geeft op een prettige, humoristische en informele manier les. BHV, EHBO en nog een tal van andere opleidingen vallen binnen zijn vakgebied. Het fijne bij zijn trainingen is dat deze bestaan uit een theorie gedeelte maar dat er ook een stukje praktijk aan de orde komt. Zeer compleet dus. De lessen kunnen ook op eigen lokatie worden gegeven. Aanrader!!

by Johan on SKW Opleidingen
BHV

Wat een verademing, een saaie lange dag waar ik tegenop zag werd een intressant leerzame dag vol nieuwtjes en entertainment. Het vloog voorbij (helaas) ik kijk nu al uit naar volgend jaar. Nu snap ik ook waarom ze Stefan een entertRainer noemen.

by Albert Veldhuizen on SKW Opleidingen

Goede en vriendelijke support gehad van Stefan voor het behalen van het VCA diploma. Deskundig en zeker een aanrader

by Marika on SKW Opleidingen
Bhv cursus

Ontzettende praktijk gerichte cursus! Met de nadruk op bewustwording. Deze manier van doceren is heel fijn. Wij moeten ook leren waarom je bepaalde handelingen eigenlijk doet.. anders onthou je deze lesstof niet. Kortom, mooie leerzame cursus met een prettige docent Stefan!

by Patricia on SKW Opleidingen

Top instructeur

by Michel on SKW Opleidingen
Bhv herhaling

Vandaag weer herhaling van de Bhv gehad.
De manier van trainen bevalt mij erg goed. Niet de hele dag luisteren naar een ingestudeerd verhaaltje, maar een op het werk gerichte training.
Stefan is erg kundig en schakelt snel in verschillende situaties, waardoor er een erg leuke training ontstaat. En toch alle belangerijke punten van de bhv serieus getraind worden.
Via het werk komen wij al enkele jaren bij Stefan, en elk jaar is de training anders .
Zeker een aanrader om cursus bij te volgen

by Marco on SKW Opleidingen
Code95

Jaarlijks volgen ik via mijn werkgever een BHV training die meetelt voor mijn code95. Nu eindelijk eens geen standaard verhaaltje waar je 2 uur aan het reanimeren bent filmpjes kijkt en buiten een bakje blust. Echt op onze situatie gericht met verwondingen, beknelling onwel geworden chauffeur in de cabine. Reanimatie buiten naast de truck, brand in de truck inplaats van het standaard bakje uitblazen. Normaal volg ik de cursus voor mijn punten, maar hier heb ik echt iets aan gehad.

by Rik on SKW Opleidingen
Bhv

Weer veel geleerd vandaag.

by Jeroen on SKW Opleidingen

Training BLS (Basic Life Support = reanimatie en AED) gevolgd van instructeur Stefan. Leuke avond met ruimte voor eigen inbreng en zonder heel vast gestelde route. Zeer goed als eerste kennismaking, maar ook vooral als herhaling van handelingen. Mocht men hier naar vragen zou ik SKW (en Stefan) zeker aanraden voor het volgen van een cursus/training op gebied van EHBO/reanimatie/AED.

by Evelien on SKW Opleidingen
Kinder EHBO en reanimatie

Vanavond weer onze verplichte bijscholing gevolgd.
De avond vliegt voorbij. Leerzaam, nieuwe dingen en opfrissend.
Zeer goed om ons EHBO diploma up to date te houden.
En ook de accreditatiepunten en het diploma EHBO verzorgd Stefan uitstekend.
Graag tot volgend jaar Stefan

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»