Recensies

  • Recensies die onze klanten over SKW-opleidingen schrijven. Laat u ook een recensie achter?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 10 reviews
by Rik on SKW Opleidingen
Bhv

Weer veel geleerd vandaag.

by Jeroen on SKW Opleidingen

Training BLS (Basic Life Support = reanimatie en AED) gevolgd van instructeur Stefan. Leuke avond met ruimte voor eigen inbreng en zonder heel vast gestelde route. Zeer goed als eerste kennismaking, maar ook vooral als herhaling van handelingen. Mocht men hier naar vragen zou ik SKW (en Stefan) zeker aanraden voor het volgen van een cursus/training op gebied van EHBO/reanimatie/AED.

by Evelien on SKW Opleidingen
Kinder EHBO en reanimatie

Vanavond weer onze verplichte bijscholing gevolgd.De avond vliegt voorbij. Leerzaam, nieuwe dingen en opfrissend.Zeer goed om ons EHBO diploma up to date te houden.En ook de accreditatiepunten en het diploma EHBO verzorgd Stefan uitstekend.Graag tot volgend jaar Stefan

by Roy on SKW Opleidingen

EHBO cursus gekregen van Stefan. Duidelijk en weet het erg leuk te vertellen door middel van veel praktijkvoorbeelden toe te passen en de cursisten zelf mee te laten spelen. Heel veel geleerd! Bedankt.

by Martin on SKW Opleidingen
Whow wat een verademing

Normaal volgden wij een halve dag BHV. Dit scheelde tijd en zo konden wij aan de wettelijke verplichtingen met zo weinig mogelijk werkonderbreking voldoen.Dit jaar op aanraden van een relatie een hele dag bij SKW gevolgd. Voor het eerst sinds ik BHV-er ben heb ik het idee dat ik iets heb geleerd waar ik ook werkelijk wat mee kan. Geen schakeling met de ogen van de filmpjes (die ik ondertussen kan dromen) naar mijn horloge hoe lang we nog moeten. Ineens is daar het slachtoffer en red je er maar mee. Geen kennis absorberen maar zelf denken.Deze dag heeft mijn ogen en die van mijn collegae geopend. Stefan bedankt voor de geweldige leerzame dag doe overigens voorbij is gevlogen. Tot volgend jaar.

by Annemiek on SKW Opleidingen
EHBO (voor kinderen)

Leuke, interactieve dag! Heel veel dingen geleerd dmv veel praktijkvoorbeelden. Stefan vertelt alles op een wijze waardoor het echt blijft hangen (door de vele voorbeelden/ezelsbruggetjes). Kortom een aanrader voor iedereen die een ehbo cursus wilt volgen:)!

by Marjo Niebeek on SKW Opleidingen
BHV

Eindelijk was BHV niet een opgedreund verhaal.Maar gegeven door Stefan een man uit de praktijk.Dit zorgde voor herkenbare situaties en met een portie humor erbij werd het een leerzame dag.Hopelijk volgend jaar weer Stefan!! Bedankt!!Philadelphia boek deze man weer a.u.b!!

by Paula on SKW Opleidingen
Herhaling BHV

Stefan heeft veel kennis in huis. Hij past de BHV toe op onze wensen en zorglocatie. Het is geen droge stof maar hij brengt het tot leven zodat je weet waarom je iets wel of niet moet doen. Echt een eyeopener, eindelijk snap ik de BHV waardoor het leuker is.

by Stephan on SKW Opleidingen
BHV training

Ik ben 12 jaar BHV-er. Van Stefan dingen geleerd die ik nog niet wist. Veel handige tips en trics uit de praktijk met boeiende scenarios op ons vakgebied die wij op moesten lossen. Een docent met heel veel kennis en een gezonde dosis humor, niet saai en slaapverwekkend maar aktief en leuk. Volgend jaar weer hier de BHV

by Geert-Jan on SKW Opleidingen
Cursist 2013

Een fijne instructeur die weet hoe je de stof tot leven brengt! Praktisch, Entertainend en leerzaam!