Recensies

  • Recensies die onze klanten over SKW-opleidingen schrijven. Laat u ook een recensie achter?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 14 reviews
by Marika on SKW Opleidingen
Bhv cursus

Ontzettende praktijk gerichte cursus! Met de nadruk op bewustwording. Deze manier van doceren is heel fijn. Wij moeten ook leren waarom je bepaalde handelingen eigenlijk doet.. anders onthou je deze lesstof niet. Kortom, mooie leerzame cursus met een prettige docent Stefan!

by Patricia on SKW Opleidingen

Top instructeur

by Michel on SKW Opleidingen
Bhv herhaling

Vandaag weer herhaling van de Bhv gehad.De manier van trainen bevalt mij erg goed. Niet de hele dag luisteren naar een ingestudeerd verhaaltje, maar een op het werk gerichte training.Stefan is erg kundig en schakelt snel in verschillende situaties, waardoor er een erg leuke training ontstaat. En toch alle belangerijke punten van de bhv serieus getraind worden.Via het werk komen wij al enkele jaren bij Stefan, en elk jaar is de training anders .Zeker een aanrader om cursus bij te volgen

by Marco on SKW Opleidingen
Code95

Jaarlijks volgen ik via mijn werkgever een BHV training die meetelt voor mijn code95. Nu eindelijk eens geen standaard verhaaltje waar je 2 uur aan het reanimeren bent filmpjes kijkt en buiten een bakje blust. Echt op onze situatie gericht met verwondingen, beknelling onwel geworden chauffeur in de cabine. Reanimatie buiten naast de truck, brand in de truck inplaats van het standaard bakje uitblazen. Normaal volg ik de cursus voor mijn punten, maar hier heb ik echt iets aan gehad.

by Rik on SKW Opleidingen
Bhv

Weer veel geleerd vandaag.

by Jeroen on SKW Opleidingen

Training BLS (Basic Life Support = reanimatie en AED) gevolgd van instructeur Stefan. Leuke avond met ruimte voor eigen inbreng en zonder heel vast gestelde route. Zeer goed als eerste kennismaking, maar ook vooral als herhaling van handelingen. Mocht men hier naar vragen zou ik SKW (en Stefan) zeker aanraden voor het volgen van een cursus/training op gebied van EHBO/reanimatie/AED.

by Evelien on SKW Opleidingen
Kinder EHBO en reanimatie

Vanavond weer onze verplichte bijscholing gevolgd.De avond vliegt voorbij. Leerzaam, nieuwe dingen en opfrissend.Zeer goed om ons EHBO diploma up to date te houden.En ook de accreditatiepunten en het diploma EHBO verzorgd Stefan uitstekend.Graag tot volgend jaar Stefan

by Roy on SKW Opleidingen

EHBO cursus gekregen van Stefan. Duidelijk en weet het erg leuk te vertellen door middel van veel praktijkvoorbeelden toe te passen en de cursisten zelf mee te laten spelen. Heel veel geleerd! Bedankt.

by Martin on SKW Opleidingen
Whow wat een verademing

Normaal volgden wij een halve dag BHV. Dit scheelde tijd en zo konden wij aan de wettelijke verplichtingen met zo weinig mogelijk werkonderbreking voldoen.Dit jaar op aanraden van een relatie een hele dag bij SKW gevolgd. Voor het eerst sinds ik BHV-er ben heb ik het idee dat ik iets heb geleerd waar ik ook werkelijk wat mee kan. Geen schakeling met de ogen van de filmpjes (die ik ondertussen kan dromen) naar mijn horloge hoe lang we nog moeten. Ineens is daar het slachtoffer en red je er maar mee. Geen kennis absorberen maar zelf denken.Deze dag heeft mijn ogen en die van mijn collegae geopend. Stefan bedankt voor de geweldige leerzame dag doe overigens voorbij is gevlogen. Tot volgend jaar.

by Annemiek on SKW Opleidingen
EHBO (voor kinderen)

Leuke, interactieve dag! Heel veel dingen geleerd dmv veel praktijkvoorbeelden. Stefan vertelt alles op een wijze waardoor het echt blijft hangen (door de vele voorbeelden/ezelsbruggetjes). Kortom een aanrader voor iedereen die een ehbo cursus wilt volgen:)!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»