Overzicht opleidingen

Overzicht van onze opleidingen, certificeringen en accreditering. Klik op de training van keuze voor meer informatie. Al onze trainingen kunnen zowel via open inschrijving als bij u op locatie worden gevolgd. Met meer dan 160 locaties door Nederland is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Vanaf 5 personen kunnen wij ook bij u op locatie komen. Bij in-company trainingen maken wij voor u een offerte op maat.

AED-Bediener

Agressie training

Bedrijfshulpverlener

Communicatie

Communicatieve en sociale vaardigheden

Eerste hulpverlener

Eerste hulp aan kinderen

Eerste hulp bij drank en drugs

Eerste hulp bij sportletsel

Eerste hulp bij wandelletsel

Eerste hulp langs de lijn

Kleine blusmiddelen

Ploegleider

Preventiemedewerker

Sociale veiligheid en omgaan met agressie

VCA

Wij mogen les geven, certificeren en examineren voor de volgende instanties. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben didactische vaardigheden. Buiten de verplichte jaarlijkse bijscholingen volgen wij diverse seminars, vakbeurzen enz. Om ons te blijven verbeteren en verdiepen om u niet alleen het standaard mee te geven maar juist net dat stukje extra.

European Resuscitation Counsil

Het Oranje Kruis

Nederlandse Reanimatieraad

NIBHV

NIKTA

VCA

Wij mogen accrediteren voor de volgende organisaties. Hiervoor moeten wij aan diverse eisen voldoen wat regelmatig wordt getoetst en gecontroleerd. Zelf vinden wij het fijn dat we door externe partijen op deze manier op scherp blijven staan en niet verzanden. Zo blijven onze opleidingen vernieuwend, interessant en leerzaam. Klik op de afbeeldingen voor de website.

overzicht opleidingen

Code95 CCV CBR

Overzicht opleidingen

IKK

Overzicht opleidingen

KCKZ

Overzicht opleidingen

V&VN

Overzicht opleidingen

Al onze opleidingen worden met zorg voorbereid en gegeven. Wij dragen er zorg voor dat onze instructeurs en docenten altijd up to date blijven door het volgen van bijscholingen en verdieping lessen. Wij luisteren naar de klant en de cursist. Hier spelen wij op in zodat u niet zomaar een standaard training krijgt waar u algemene kennis opdoet, maar dat u daadwerkelijk de kennis en kunde krijgt aangeleerd die u echt nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een in-company BHV training vragen wij het BHV-plan op even als het RI&E en de ongevallen en bijna ongevallen registratie. Dit is geen verplichting, maar zo kunnen wij de cursus wel specifiek op uw bedrijf aanpassen. Hiermee voldoen we ruim aan de eisen die de wet voorschrijft en bent u als bedrijf altijd zeker van een gedegen goede opleiding die ruim aan de eisen van de wetgeving voldoet.

Tevens is het mogelijk om bij een BHV training de verplichte jaarlijkse ontruimingsoefening te integreren. U krijgt na afloop een verslag van de ontruimingsoefening die is gehouden, deze voldoet aan de eisen van de wetgeving en wordt door ons ondertekent. Zo bent u er altijd zeker van dat u aan de eisen van de wetgever voldoet.

Wist u dat wij ook de controles van de verbanddozen en verbandkoffers voor u kunnen regelen, dit kan ook gecombineerd worden tijdens een training samen met de cursisten. Voordeel is dat er geen extra kosten voor de controle van de EHBO dozen en koffers wordt gerekend, de cursisten de verbandmiddelen weten te vinden en weten wat er aanwezig is.